הפעל נגישות לקוראי מסךנגישותדלג לתוכן מרכזי

• יוטיוב

מועדון גיל הזהב

​​​​​גיל הזה​​​ב שווה זהב

פעילויות לגיל הזהב מגוונת ומתייחסת לתחומים שונים תוך כדי כוונה לתת מענה לצרכים שונים של וותיקי היישוב.

מועדון מופ"ת נפתח לטובת האזרחים הוותיקים.

ימים ושעו​ת פעילות

המועדון פועל בימים שני, שלישי ורביעי.

בין השעות 8:45 עד 13:30 כולל ארוחת בוקר וצהריים.

מידי בוקר חברי המועדון מגיעים בהסעה מכל רחבי היישוב.

הגב' שמחה חוודיגי מתנדבת, דואגת לאיסוף ועושה כל זאת בחום ובאהבה לטובת בטחונם ושלומם של הוותיקים.

פעילויות במועדון:​

• חוגים.

• אומנות.

• יוגה.

• יצירה.

• התעמלות.

• הרצאות.

• פעילות בין דורי גנים בשיתוף בית הספר במשך כל השנה.

• ימי הולדת.

• מסיבות חגים.

• אירועים משותפים של היישוב.

• טיולים.

• נופש שנתי בים המלח.

• מידי שבוע לאורך שנים מתקיים שיעור תורה ע"י מר משה אחרק.

• הפעילות המשותפת הבין דורית מרגשת ומחזקת את הקשרים בין דור העתיד לבין וותיקי היישוב.

• המועדון מטופח ומתוחזק כראוי. הגב' נעמי אוחנה אם בית במועדון מפנקת את הקשישים בארוחת בוקר עשירה, דואגת לתחזוקת המועדון לסדר ונקיון ומשרה אווירה חמה ורגועה.

• ​צוות המועדון משתדל ליצור תחושה של בית חם ואוהב.

​​נבחרת הפטאנק

פטאנק הוא משחק כדור המשלב טקטיקה, יכולת חשיבה וקואורדינציה, זהו אחד מענפי הספורט הבודדים בהם גברים ונשים רשאים להתחרות בצוות.

לאליכין נבחרת פטאנק המתקיימת מזה 6 שנים.

הנבחרת מזמינה תושבים נוספים לקחת חלק מארועי הנבחרת. נשות הנבחרת נפגשות מספר פעמים בשבוע, מתאמנות ויוצרות גם מפגש חברתי ביישוב ומחוצה לו.

לנבחרת הפטאנק יישר כח על התמודדות ועל ההישגים.

• הרמות כוסית – מידי ראש השנה ופסח מתקיימת הרמת כוסית לכלל וותיקי היישוב. המפגש מאפשר לברך את כלל הוותיקים לחג. בסיום הארוע הכולל שירה, מוזיקה וברכות כל וותיק מקבל שי ברכת המועצה לחג.

• פעילויות נוספות – הזמר אבי סינוואני כיבד אותנו בהופעה שכללה שירה וריקודים להנאת הוותיקים ואף צעירים יותר.

• מסיבת חנוכה נערכה בחג החנוכה. את ההפעלה המרשימה עשתה הגב' בת-שבע בישרי.

• הגב' בת-שבע בישרי מתנדבת הן בחגים והן בכל ראש חודש בהפעלה יחודית הנעשית בחן, בשמחה ובמקצועיות רבה.

• עמותת ארגון יוצאי תימן – עמותת ארגון יוצאי תימן מקיימת קשר קבוע עם אליכין ותורמת הן בחומר והן ברוח. העמותה מארגנת הרצאות ופעילויות שונות. לאחרונה התקיים חידון בין דורי ראשון בארץ בנושא "מורשת תימן".

• משפחת תירם שרה, בנה רביב ונכדה יאיר ייצגו אותנו בכבוד רב. תושבים רבים ליוו את האירוע ולקחו חלק כקהל מעודד. הנסיעה היתה מאורגנת באוטובוס שיצא מהיישוב.

• משפחת תירם זכתה במקום הראשון כבוד ליישוב שאלו הם בניו – יישר כח.

לסיום ברצוננו לומר תודה למ​תנדבים הלוקחים חלק בפעילויות:

• שמחה חוודיגי על ההסעה.

• בת-שבע בישרי על הפעילות השמחה.

• אחרק משה על ההתמדה בהעברת שיעורי תורה לוותיקים.

תקציר היריעה לספר על השבחים להן אתן ראויות. תודה מכל הלב.

בברכה

גילה שמחי דהרי